#SHOWYOURSTYLE

Az új generáció igazi egyéniségeire és sokrétű életstílusára megalkotott kollekció modelljei az órák szerelmeseit feltűnő dizájnnal, élénk számlapokkal, megdöbbentő és egyedi megjelenéssel ragadja magával.

A Seiko 5 Sports valódi hagyományokon alapul, mégis új utat mutat az 5 fő stílusvonalban megalkotott 27 egyedi modelljével, amely változatos és sajátos designnal lehetővé teszi, hogy viselője igazán kifejezhesse személyiségét a mindennapokban. Elég egyszerűen csak végig nézni a modelleken, hiszen rögtön kiemelkedik a személyiségünket és életstílusunkat legjobban tükröző időmérő.

Az órák egyedi megjelenése mellett a kiemelkedő teljesítmény biztosítása is nélkülözhetetlen, hogy viselőjének tökéletes és megbízható társa legyen. A Seiko 5 Sports modelleket fokozott vízállósággal, megerősített üveggel, valamint sötétben foszforeszkáló mutatóval- és indexel alkották meg. Minden modell a Seiko jól bevált és megbízható automata 4R36 kaliberrel rendelkezik, amely 24 köves, kézi felhúzóval, 41 órás járástartalékkal bír. Egyaránt biztosítva mindezzel a teljesítmény és design tökéletes összhangját.

Mutasd meg a saját stílusod a Seiko 5 Sport modellekkel!

órakereső

Találd meg a hozzád illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez?
Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.

+
Összehasonlítás